Santerin kanssa oli helppo ottaa kuvia ja tilanne oli rento. Kuvat olivat mahtavia ja tulivat ripeästi häiden jälkeen!
— Petri & Iina

Santeri oli ihan huippukuvaaja, joka ikuisti meidän häiden tunnelman kauniilla ja odotukset ylittävällä tavalla! Kuvissa on ihania aitoja tilanteita ja taidokkaasti tunnistettuja kauniita yksityiskohtia ja pieniä intiimejä hetkiä. Santeri kanssa oli helppo ja mukava toimia ja ehdottomasti suosittelisin häntä kaikille!
— Rosa & Lape

Santeri sulahti loistavasti juhlioiden joukkoon, kuvat toimitettiin nopeasti ja vastasivat hyvin toiveitamme :)
Tiia & Teppo

Olemme erittäin tyytyväisiä valokuviin ja Santeriin. Kuvat olivat upeita, toimitettiin nopeasti ja Santeri toimi ammattimaisesti koko prosessin ajan.
Ilona & Perttu

Terve Santeri,
Aivan mahtavia ja todella onnistuneita valokuvia, olet tehnyt erinomaista työtä.
Kuvat oli ammattitaitoisesti otettuja ja olit ottanut hyvin huomioon toiveemme.
Sinulla oli myös hyviä näkemyksiä ja ideoita joka sopi meille hyvin.
Pidimme myös siitä, että olit ottanut kuvia hyvin monipuolisesti juhlista alusta loppuun mm. juhlapaikasta, koristeista sekä tarjoiluista vieras- ja tilannekuvien lisäksi. Linkissä olevan gallerian kuvat olivat jo pitkälti valmis "hääalbumi". 
Kanssasi oli myös helppo kommunikoida ja sulauduit äärimmäisen hyvin joukkoon juhlissa. Onnistuit ottamaan valokuvia hyvin huomaamattomasti. Joku vieras taisi myös kysellä, että olitko joku meidän tuttu / ystävä.
Tästä jäi kaiken kaikkiaan erittäin positiivinen kokemus ja suosittelisimme sinua varmasti muillekin jotka tarvitsevat ammattivalokuvaajaa.
Kiitos paljon ja mukavaa syksyä.
Atte & Annikki

You may also like

Back to Top